top of page
Flyttare som arbetar

Flyttjänster

Är det dags att byta bostad?

Ni kanske ska flytta på er verksamhet och byta lokaler i företaget?

 

Då finns vi nära till hands för att lätta på er börda och hjälpa er under hela processen. Nedan hittar ni våra olika tjänster. 

Bohagsflytt

Vårt mål är att göra flytten så enkel som möjligt och att förstår hur svårt det är att anförtro andra din privata egendom. Du kan med andra ord vara säker på att ditt privata hem är tryggt och välskött och istället fokusera din tid och energi på annat, gärna ditt nya hem.

Fullständig prislista hittar ni nedan.

Villor, lägenheter och sommarstugor

Nedmontering och uppmontering

Packning och paketering

Transport av gods

Bortforsling

Flyttpacka – Professionell flyttpackning

Att flytta innefattar många steg, inte bara själva flytten utan packning och städning, montering av möbler och återvinning av sopor. Har man aldrig har flyttat förut så kommer man snabbt förstå hur tungt  svårt det kan vara. Vårt mål är att göra hela flyttprocessen enklare för dig. Därför går vi bortom flytt och städning, vi hjälper dig mer än gärna att packa dina möbler och tillhörigheter, och självklart montera ihop möblerna till ditt nya hem.

 

Läs mer om vad som ingår i våra packningstjänster nedan eller kontakta oss för offert.

Varför få hjälp?

Vissa människor föredrar att packa alla sina tillhörigheter själv för att kontrollera processen. Det är naturligtvis inget fel med det. Du är mer än välkommen att packa själv inför flytten, men vill du slippa denna tidskrävande syssla har D|N Service en fördel.

För att under våra år i branschen har vi förstått några saker och lärt oss att packa effektivt med minimal ansträngning. Alla flyttar är unika på sitt sätt, så vi skräddarsyr våra paket och priser efter dina behov. Du kan till exempel be oss att demontera dina möbler innan du flyttar, packa dina flyttkartonger eller både och. Dessutom bör du även överväga följande flyttpakettips innan du börjar jobba.

 

Att följa den viktiga regeln innan påbörjad packning - att inte packa mer än du kan bära.

Våra priser

2 man + lastbil

Vid flytt av lägenhet och mindre företag brukar det räcka gott och väl med 2 personer och 1 lastbil. Vår mest eftertraktade tjänst.

475 kr / h

Vid tyngre möbler och fler flyttlådor som  ska tas med, behöver vi därför oftast mer arbetskraft och skickar då tre personer med en lastbil.

675 kr / h

3 man + lastbil

Om det är en större flytt så skickar vi gärna mer arbetskraft och ännu fler lastbilar. Vi anpassar oss helt enkelt efter era behov.

975 kr / h

4 man + lastbil

Fast prissättning är något som underlättar för alla parter. Detta för att alltid ge ett pris som är kostnadseffektivt och jämförbart. Skicka oss en förfrågan så återkommer vi oss med ett prisförslag.

Fastpris

OBS! Samtliga priser är inklusive 25 % moms och efter 50 % RUT-avdrag. Det tillkommer även en drift/bilkostnad. Minimidebitering på 4 timmar gäller för samtliga timpris-alternativ. 

KONTAKTA OSS

Blekingsborgsgatan 3, Malmö, Sverige

040 - 19 00 99

bottom of page